Miért szeretem a VTCT oktatást? - Assenbrenner Nikoletta Truscada Mesteroktató Európa Bajnok

MIért szeretem a Vtct oktatást?

Közel 10 éves oktatói pályafutásom alatt a továbbképzéseimet azokra a hiányosságokra építettem fel, amiket a legtöbb végzett tanulónál tapasztaltam.


Miért szeretem a VTCT oktatást?

Közel 10 éves oktatói pályafutásom alatt a továbbképzéseimet azokra a hiányosságokra építettem fel, amiket a legtöbb végzett tanulónál tapasztaltam. 

Minden oktatás előtt felmérem, mi az, amiben fejlődni szeretne. A tanulók nagy százaléka ugyanazon problémák miatt szenvedett az alapoktatás alatt és után, ezért gyakorlatilag egy új alapot, egy könnyebben érthető, emészthető, gyorsan és könnyen, pár óra alatt elsajátítható, jól felépített rendszert hoztam létre. Saját elnevezésű Express 4 órás képzésem évek óta a legkedveltebb a tanulók körében, tömény tananyag, ami azonnali fejlődést mutatott kivétel nélkül minden tanulónál. Ezek az oktatásaim egymásra épülnek.

És pontosan ettől olyan tökéletes a VTCT oktatás is.

A VTCT tanulók ugyanis azokat az innovatív technikákat kapják meg első kézből, amiket eddig csak továbbképzéseken lehetett elsajátítani. Kimarad egy lépés, és ennek azonnali eredménye van.

A képzés tehát egyedülálló, az egyetlen Magyarországon, amelyben versenytechnikákat tanítunk. Oktatóink mind magas szintű szakmai tudással rendelkeznek, több éves oktatói és versenytapasztalattal.

A gyakorlati órák személyesen zajlanak, a tananyagról videók készülnek, amit örök életre megkapnak a tanulók. Mivel végtelen alkalommal meghallgathatják, megnézhetik a videókat, ennek az az eredménye, hogy gyakorlatilag leképezik a oktató mozdulatait, le tudják azokat másolni, miközben pontosan értik, hogy mit miért csinálnak. Az elméleti tananyagot a tanulók otthon, online dolgozzák ki, amit szigorúan ellenőriz az oktató. Ami plusz, hogy a kidolgozásban az anatómián felül szerepel például szalonüzemeltetés és árképzés is, a vendégekkel való kommunikáció szerepe és fontossága a mindennapi munkában, amiben az oktató szintén segít, hisz mind sokéves szalonvezetői tapasztalattal bírunk.

Így lesz a tanulókból pár hét alatt profi szalonmunkás.     

Ami pedig egészen kivételes, az a tanulóközpontúság. Bármit kérdezhetnek, itt mindenre választ kapnak, mi mindig elérhetőek vagyunk a tanfolyam ideje alatt - és utána is. A tanulók nálunk a legfontosabbak.

Közös a célunk mégpedig az, hogy minél több profi szakembert képezzünk ki, akik a honosítást követően azonnal vállalkozást tudnak indítani!

Pontosan ezek miatt csatlakoztam ehhez a zseniális képzéshez. Mindaz, amiben hiszek, amit felépítettem az évek alatt, aminek látom és tapasztalom az eredményét, tudom hogy mennyire hatékony, eredményes, és mindezt, egy tanulók által könnyen emészthető, gyorsan tanulható, profin felépített tananyaggal, szuper jó hangulatban tehetjük Hisszük, hogy ezzel a minőségi képzéssel, valóban minőségi műkörömépítő kollégák kerülnek a munkaerő piacra, olyan színtű tudással, magabiztosan, amivel azonnal  szalont tudnak nyitni.

Mindezt megkoronázza, hogy a tanfolyamok vidám, jó hangulatban telnek, 12 hétig nem telik el nap, hogy  ne beszéljünk egymással, ezért szoros barátságok is kötődnek a tanulók és oktatóik között.

A tanulók véleménye alapján én is magunkat választanám 🤩

Assenbrenner Nikoletta

Truscada Mester Oktató

Európa Bajnok 


Hagyjon üzenetet

Hozzászólásokat jóvá kell hagyni mielőtt közzé tehetők


VISSZA A LAP TETEJÉRE