NailOn Global Plakát verseny Tamás Melindával


Gratulálunk Truscada Mester oktatónknak, Tamas Melindá-nak aki hatalmas sikereket ért el a NailOn Global plakát versenyén!
Nagyon büszkék vagyunk rá, hiszen ez egy magas színvonalú nemzetközi verseny.
Mela, hatalmas profizmussal készül minden egyes versenyre és kitartása példa értékű a szakmában. Folyamatosan kihívások elé állítja magát és minden alkalommal bizonyítja tudását.
 
A Truscada Karácsony Díszítő Verseny alkalmával volt szerencsénk látni, hogy nagyon sokatokat érdekel a versenyzés világa. Így hát arra gondoltunk, hogy érdekelne titeket, egy sikeres versenyző tapasztalata, inspirációja vagy egy rövid beszámolója a NailOn Global versenyen indult munkájáról ami első helyezést érdemelt ki.
 
"A plakát versenyt a NailOn Globál szervezte meg. Globális szintű nemzetközi verseny, nemzetközi győztes zsűritagokkal, ami már korábban felkeltette a figyelmem, főleg azért, mert a zsűriben több nemzetközileg elismert magyar versenyző, kiváló szakember is feltűnt tavasszal. Ekkor több kategória is volt melyekről sajnos lecsúsztam, így nagyon örültem, hogy lesz egy újabb forduló, ami igazi kihívást jelentett. A témája a Tél volt, inspirációnak több irányvonalat is megadtak: Jégkirálynő, Télkirálynő, Winter Elf, stb.

Elkészült munkámat a téli erdő inspirálta, ötletet merítettem a csillogó téli napsütésbõl, ami a zúzmarás tájon csillan meg. Vegyes technikákat alkalmaztam, hogy élethűen vissza tudjam adni a hatást, ahogy az első napsugarak megcsillannak a zúzmarás tájon, deres faágakon, vagy ahogy leesik az első hó.
A körmök formáját a tűlevelek ihlették, akrilgél és zselé felhasználásával készültek, végei üveghatásba mennek át, oldalai díszítéséhez és a fagyos hatás eléréséhez használtam transzferfóliát, de a természet adta kellékek is megtalálhatóak, például fenyőágak és zuzmók. Feltűnik néhány toboz, melyeket plasteline zseléből készítettem, kiegészítésként swarovski köveket  használtam,  de fényzseléből fellelhető néhány jégcsap is . Munkám fő motívuma egy hóbagoly, melyet festőzselével festettem, megbújik a havas faágak között és onnan tekint a világra. Modellem sminkjében és stylejában minden motívum fellelhető ami a körömben is."

A végeredményhez hozzájárult és óriási köszönet jár a stábnak :)
  • Fotó: Dala Gábor
  • Smink: Csontos Anna
  • Modell: Völgyi Bia

 


VISSZA A LAP TETEJÉRE