Web - Start up program

START UP PROGRAM

 

 


Légy gyorsabb, precízebb, hatékonyabb!!!

A Start Up Program kimondottan a munkafolyamatok gyorsítására fókuszál. Elengedhetetlen manapság, hogy hatékonyak legyünk, de ugyanakkor elvárás a szépen kivitelezett végeredmény is.
Az oktatás során megtanuljuk, hogyan használjuk ki anyagaink pozitív tulajdonságait, megtanuljuk a pontos építést, lefektetjük a gyors formareszelés alapjait, magabiztosságot szerzünk a géphasználat területén. A tanfolyam részét képezi a precíz előkészítés is, hiszen mindennek ez az alapja, de megtanulunk sablonozás nélkül is szalonkörmöket készíteni J
A közkedvelt formákat tanuljuk meg, de a lehető leggyorsabban kivitelezhető módon

A képlet tehát egyszerű: Idő=Pénz
Tehát minél több időnk van, annál több pénzt fog ez nekünk jelenteni,

Hiszen kevesebb az 1 főre jutó munkaidő

Több az elégedett vendég

J

De mit is fogunk csinálni?

  Előkészítés

Megtanuljuk, hogyan lehet a csiszológépet előkészítésre úgy használni, hogy ezzel időt tudjunk megspórolni

   Formakivitelezés; Anyaghasználat

Több körömforma kerül bemutatásra. Ez alatt megismerheted, milyen sokoldalúan kombinálhatóak az anyagcsoportok. Géllakkos technikákat tanulhatsz meg, a klasszikustól a megerősített technikán keresztül egészen az épített babyboomerig, de természetesen nem marad ki a francia köröm sem.  Olyan anyagterítési trükköket, praktikákat láthatsz, amivel alapanyagaidat a leggazdaságosabban tudod felhasználni, időtakarékosan. Észre sem fogod venni, hogy egy nap alatt mennyivel precízebb végeredményt tudsz készíteni.

 Korrekció; Építés sablon nélkül

A Program alatt olyan építési módszert ismerhetsz meg, ahol nincs sablonhasználat. Alkalmazható körömkorrekcióra (betörte a vendég a körmét) vagy akár szerzett deformitásra (rágott köröm).

Figyelem: Csak rövid szalonkörmökön alkalmazható, bemutatásra is ezek kerülnek

Díszítés

Néhány gyors, látványos szalondíszítést is elsajátíthatsz, mellyel változatosabbá tudod tenni a mindennapokat, meglepheted vendégeidet

B/2020/001561

B/2020/005546

VISSZA A LAP TETEJÉRE