Szervusztok, 

2000 óta foglalkozom kéz-, és lábápolás, műkörömépítéssel. Versenyezni 2009-ben kezdtem, hazai és nemzetközi versenyeken, Európa- és olimpiai Bajnoki, 7szeres Magyar Bajnoki címet szereztem. 

A versenyzés életem fontos része volt, mérföldkő, mely olyan kapukat nyitott ki számomra, amiről egész életemben álmodtam. Ma már hazai versenyeken zsűrizek, és versenyzőket segítek felkészülni technikai versenyszámokra, hazai és nemzetközi megmérettetésekre. Versenysikereik engem is boldoggá, és büszkévé tesznek.

Szakoktatóként, 2014 óta tartok továbbképzéseket, számos Kolléga és Kolléganő  fejlődött már a csoportos, és 4 órás expressz egyéni képzéseimen, amit 2017-ben alkottam meg. Hiszem, hogy ennyi idő alatt igazán értékes, információdús tudást lehet átadni, ami könnyen emészthető, beépíthető a szalon munkába. Főként technikai továbbképzéseim közül választhattok, minden anyagcsoporttal, zselé, porcelán, akrilgél és géllakk, erősített géllakk, reszelésmentes technikai képzések. 

Szalonomat 2015-ben nyitottam, ahol 3 csodás Kolléganőt segítek folyamatosan a szakmai fejlődésükben, vendégkör építésben. Mai napig szalonban is dolgozom. Vendégeim szerint minden kézben meglátom a lehetőséget, a szépséget és az egyediséget. 

 

Ezt a szellemiséget szeretnem átadni tanulóimnak is. 

Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel

FKB/2020/002559

VISSZA A LAP TETEJÉRE