Középiskolás koromban volt először műkörmöm. Nagyon szerettem, és mindig nagyon érdekelt, hogy hogyan is készül. Úgy éreztem én is képes lennék ilyen csodákat alkotni. Érdekes lehet, de az OKJ tanfolyam előtt sosem fogtam ecsetet, nem próbáltam magamtól körmöt építeni. Ennek ellenére már az első gyakorlati órán beleszerettem a porcelánba és a műkörömépítésbe.

2013 nyarán szereztem meg az Okj-s képesítésem, majd miután a bizonyítvány a kezemben volt, már másnap szalonban dolgoztam. Nagyon vonzott, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból, valamint hogy minél többet tanuljak és fejlesszem a tudásom.

Mindezek mellett kerestem a kihívásokat is. Már 2014 tavaszán részt is vettem életem első versenyén, ahol ugyan indulhattam volna tanuló kategóriában, de beleugrottam a mélyvízbe, és a felnőtt mezőnybe neveztem. Itt 2. helyezést értem el. Ez egy hatalmas löketet adott nekem ahhoz, hogy jó úton járok, és még jobban motivált, hogy haladjak előre. Ezután több hazai versenyen is sikeresen szerepeltem.

2017. év végén kaptam egy megkeresést a Truscada Hungarytól, hogy csatlakozzak az oktatóik közé. Ez egy hatalmas megtiszteltetés volt számomra, így természetesen azonnal igent is mondtam. A további karrieremben már meghatározó szerepe van a cégnek, személy szerint Vétek Nikinek és Kakasné Zsuzsinak. Elindultak az oktatásaim, amihez rengeteg segítséget kaptam tőlük. Az ő tapasztalataikra építve én is hatékonyabban tudom átadni tudásom meglévő és leendő tanulóimnak.Továbbá ők bátorítottak, hogy nemzetközi versenyen is mérettessem meg a tudásom.

Így történt, hogy 2019-ben elindultam a Londoni Nailympián, ahol sikerült kimagaslóan szerepelnem. 4arany, 1 ezüst, 2 bronzéremmel és egy Winner of winners kupával térhettem haza. Ez volt az életem legmeghatározóbb versenye, mérhetetlenül büszke vagyok rá. Ugyanebben az évben a Magyar Bajnokságon is sikeresen szerepeltem, ahol 1arany, 3ezüst és 1 bronzéremmel gazdagodtam.

Célom, hogy a Nailympián a legmagasabb divizióban is hasonló sikereket érjek el. Mindezek mellett továbbra is vágyom az újra. A még magasabb tudás megszerzésére, ezért folyamatosan képzem magam külföldi oktatóknál. Nagyon fontos számomra a fejlődés, így az oktatásaim során én is törekszem rá, hogy a lehető legnagyobb tudást tudjam átadni, és minél több kimagasló szakembert képezzek.

VISSZA A LAP TETEJÉRE