Tamás Melinda vagyok Kézápoló-műkörömépítő.
17 év aktív élsport után a szögre akasztottam a kézilabdás teremcipőm, mertem egy merészet álmodni és belevágtam valami teljesen újba. Szerettem volna valami kreatív szakmát, ahol emberekkel tudok foglalkozni. Bár egyetemi éveim alatt is effélét kerestem, valahogy nem tudott hosszútávra lekötni a száraz közgazdaságtan. Így 2012-ben Molnár Erzsóknál, akit a mai napig az egyik legtiszteletreméltóbb oktatónak tartok, elvégeztem az OKJ- t, mellyel valóra váltottam egy régi álmomat. Azóta is magával ragad minden nap a szakma sokszínűsége és az alkotás szabadsága. Folyamatosan képzem magam (továbbképzések, szakmai nyílt napok látogatása…stb.), de emellett új kihívásokat is keresek.
2014 októberében kezdem versenyezni magyar és nemzetközi pástokon. Bár sportolóként megannyi versenyt megjártam, a nemzetközi sikerek elmaradtak. Legnagyobb álma egy sportolónak, hogy Olimpián, Európa-bajnokságon álljon a dobogó legfelső fokán, de legalább valamelyiken. Korábbi magyar eredményeimet (2014 Beauty, porci kezdő, I.hely), illetve nemzetközi bajnoki (2015 Kolozsvár, porcelán profi kat. I. hely) címemet koronázta meg, hogy műköröm építés sportágban 2015 októberében Londonban háromszor álltam dobogón, arany (Tip/zselé), ezüst (géllakk) és bronz (MixedMedia) éremmel, majd egy évvel később az Európa-bajnokságon képviseltem az országot és a bronzérmet (zselé kategóriában) akasztották a nyakamba. Azóta több magyar versenyen állhattam a dobogó valamely fokára, 2018-ban A Legnagyobb győztesnek járó díjjal nyertem meg a Magyar Bajnokságot.

B/2020/001561

Napi rutinnal rendelkezem szalonmunka területén, így kis létszámú (3 fő) technikai (porcelán , zselé, akrilzselé, géllakk) illetve magánoktatásokkal kapcsolatban elsősorban Budapesten találtok meg.
Csoportos képzések, bemutatók, vegyes szalondíszítések, technikai és díszítő oktatások, az ország bármely területén elérhetőek. Szervezéssel kapcsolatban érdeklődhetsz nálam, illetve Truscada partnereknél, viszonteladóknál, kollégáknál.

Sose add fel az álmaid, mert „Álmok nélkül mit sem érünk”.
Szeretettel várok minden tanulni vágyó kollégát, akár technikai képzés vagy díszítés területén szeretne fejlődni

VISSZA A LAP TETEJÉRE