Sziasztok!

Urbán-Nagy Andi vagyok. Jászapátin élek és dolgozok. 2012-ben szereztem meg a képesítésem és azóta is töretlenül űzöm e szakmát. Párhuzamosan kezdtem a szalonmunkát Budapesten és itthon, majd 1 év után hazaköltöztem. Itt sikeresen kiépítettem a vendégköröm, amely 60 százalékának azóta is szépítem a körmeit. 

Úgy éreztem, hogy nagyobb kihívásra van szükségem. Ebből kifolyólag 2016-ban neveztem életem első versenyére. Akkor még nem is sejtettem, hogy mire vállalkoztam és hogy mekkora függőséget okoz. Ettől a pillanattól kezdve minden szabadidőmet a felkészülésre szántam és jelentkeztem az összes Magyarországon megrendezett versenyre. 2017-től merészkedtem ki nemzetközi területre. Az elmúlt 4 évben összesen 20 arany, 12 ezüst és 7 bronzérmet sikerült bezsebelnem. 2018-ban megkaptam az év körmöse díjat Dublinban. Ezenkívül elmondhatom magamról, hogy kétszeres nemzetközi és háromszoros magyar bajnok vagyok.

A szalonban szeretek díszíteni, igyekszem a vendégeim elképzeléseit teljesíteni az elégedettségük érdekében. Versenyen viszont a maximalista énemnek kedvezhetek a technikai versenyszámokkal, hiszen ott a precizitás a legfontosabb. 

Az évek során birtokomba került szakmai tudással és a versenyzések adta tapasztalatokkal tudom segíteni a tanulóimat. Egyéni és csoportos oktatásra is van lehetőség, ahol a technikai fejlődést tudom biztosítani az alapoktól akár a versenyzésig.

VISSZA A LAP TETEJÉRE