Vadvirágok Online Oktatás - Kakasné Drazdó Zsuzsitól


MÁR ELÉRHETŐ

Már régóta gondolkozol online oktatáson csak nem mertél belevágni? Félsz, hogy esetleg rossz minőségben kapod meg a videót vagy nem olyan szögből látod ahogy a személyes oktatásokon megszokhattad?
Akkor szuper helyen jársz! Mutatok neked egy kis ízelítő videót az első online oktatásomból. Különleges akvarell hatású festéstechnikát sajátíthatsz el, vendég kedvenc  vadvirágos témában.
Előre rögzített, vágott videóval készültem így a tananyag tömör és lényegletörő amit Full HD minőségben bármikor visszanézhetsz!
Mivel ez az első online oktatásom, ezért most a kezdeti start akcióban kedvező áron, 15.000 Ft helyett, mindössze csak 10.000 Ft-ért juthatsz hozzá.

‼️JELENTKEZZ PRIVÁT ÜZENETBEN‼️

A csomag tartalma 6 db Full HD minőségű átlagosan 20 perces videó magyar nyelven. 5 különböző díszítést mutatok meg részletes magyarázattal.

 Hogy miben fejlődhetsz? 

  • Megmutatom hogyan használd helyesen az ecseteid,  és hogyan bánj velük úgy, hogy hosszabb életűek legyenek!
  • megtanulhatod a kompozíció tervezés mikéntjét, hogy te is tökéletesíthesd saját mintáidat
  • beszélünk az anyaghasználatról különböző vonal technikákkal egybekötve
  • illetve  a színkeverésről is.


Lehetsz akár kezdő vagy haladó is, hiszen a tananyag tematikáját úgy állítottam össze, hogy a könnyebbtől a nehezebb technikákhoz érve, a saját ütemedben tudd elsajátítani a megtanultakat.

EXTRA: tippek / praktikák, amiket nem csak itt fogsz tudni alkalmazni, hanem a hétköznapi szalonmunkádat is könnyebbé teszik! Az igazán gyors precíz és tiszta munkáért!

FONTOS, hogy nincs idő korlát! 
Akár évek múlva is újra tudod nézni, ha felfrissítenéd tudásod 

‼️A JELENTKEZZ és további információért fordulj hozzám privát üzenetben facebookon vagy instagrammon!

B/2020/003513


VISSZA A LAP TETEJÉRE