TRUSCADA HUNGARY

 

True Belle
Igazi szépség, igazi szakértőktől. Ha nem csak a vendéged de a magad egészsége is fontos!
— Truscada Hungary
BEMUTATKOZÁS

2017-ben léptünk be a magyarországi műköröm alapanyagokat  forgalmazó piacra. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan márkát képviselhetünk, mint a Truscada.

Milyen márka is a Truscada?

A Truscada egy szlovák márka, egy rendkívül magas minőségű, sok éves nemzetközi tapasztalattal rendelkező termékcsalád, mely Magyarországon és Európában is egyedülálló ISO, és GMP tanúsítványokkal rendelkezik:

Valamint az anyagfejlesztések során itt odafigyelnek a körmös kollégák egészségére is. Például kizárólag csak kozmetikai pigmentekkel dolgoznak, az alapanyagok összetétele pedig a körömszerkezet megóvását tartja szem előtt. Ezt a minősítést nagyon kevés cég tudhatja magáénak a világon.

A termékek számos európai országban bizonyították, hogy egészséges anyagokból is lehet gyönyörű körmöket varázsolni, melyek megfelelnek a legszigorúbb EU-s előírásoknak.

Célunk, hogy a TRUSCADA magyarországi vásárlói is megismerjék ezen innovatív márkának a rendkívüli termékeit, melyeknek nagyrésze savmentes alapanyagok, így használatukkal megőrzik saját és vendégeik egészségét!  

 Termékeink között a kezdő és a profi szakember is megtalálja a kedvenc anyagát, hiszen könnyű, gyors felhelyezésük, hihetetlen tartósságuk, és varázslatos színeik egy pillanat alatt függőséget okoznak a szakemberek számára.

Ez a 2 év kemény munka hihetetlen eredményeket hozott.

Csapatunk folyamatosan bővül, forgalmazókkal és tehetséges fiatal versenyzőkkel, akiknek folyamatosan biztosítjuk a fejlődését és felkészülését.

A szlovákiai anyacéggel egy nagyon jó baráti kapcsolatot alakítottunk ki és kölcsönösen segítjük egymást a munkában. 

Hisszük, hogy jó irányba haladunk, hiszen az első nemzetközi megméretettésben 2019-ben a londoni Nailympián 17 éremmel tértünk haza és egy Winner of winners kupával. 

Összesített éremtáblázatban, csak Lengyelország előzött meg bennünket. Idén 6 lány képviselte a Truscada Hungary-t, jövőre szeretnénk ezt a létszámot megduplázni új tehetséges fiatalokkal.

Természetesen itthon is indulunk a versenyeken és nagyon nagy öröm, hogy a 2019-es Magyar Bajnokság 1. és 2. helyezése is a mi versenyzői csapatunk tagja. 

VISSZA A LAP TETEJÉRE