Base gél és Base gél, De akkor mi a különbség? - Különbség base gélek között!


Base gél

és Base gél

De mi a különbség?

   Biztos vagyok benne, hogy már te is számtalan színű és állagú base géllel találkoztál munkád során. Még a régi motorosoknak is problémát okozhat a folyamatosan növekvő, mára már óriási kínálatból kiválasztani azokat, amik elengedhetetlenek a megbízható, tartós munkához.

 Base gélekben számtalan lehetőség rejtőzik, de hogy eltudd dönteni milyen típusú anyagot válassz tisztában kell lenned kötés utáni rugalmasságával és keménységével ehhez készítettünk nektek egy nagyon egyszerű, otthon elvégezhető tesztet ami segít eldönteni mi kerüljön legközelebb a kosaradba! 

 Nem kell más hozzá csak, hogy előtúrd a fiókjaid aljából a régnemhasznált base géljeid vagy akár a legújabban vásároltat és megnézd a videót, ahol Vétek Niki részletesen elmondja és segít, hogy hogyan derítheted ki melyik mire a legalkalmasabb?   

 

Tipp: Köttetés után szinte kivétel nélkül mind, ragacsos felületet hagy maga után ezért fényzselé vagy géllakk felvitele előtt mindenképp fixáld le TISZTA CLEAN-er.    

  Extra Tipp: Mi az a tiszta cleaner és miért ezt használd? – Még zöldfülüként mindenki megtanulta, hogy előkészített, bereszelt körmöt már nem érintjük meg, hiszen a bőr zsíros réteget hagyhat rajta, ami több problémához is vezet. Ugyan ez a helyzet a fixáló folyadékkal is. Fontos, hogy NE tartalmazzon olajat (színezékét vagy illatanyagot). Tehát a tiszta cleaner színtelen enyhe alkohol szagú folyadék.

 Mostanság vendégeink legfelkapottabb kérései közé tartoznak a MILKY, LATTE vagy ezek szebbnél szebb, csillámmal beépített változatai. Ezeket mind base gélekkel készítheted el legkönnyebben.

Írta:

Vétek Nikolett

Truscada Embassador

Amerikai és Nemzetközi Bajnok


 
Hagyjon üzenetet

Hozzászólásokat jóvá kell hagyni mielőtt közzé tehetők


VISSZA A LAP TETEJÉRE