Trendi manikűr színek: 2021 tavasszal

Trendi manikűr színek

 2021 tavasszal

Eljött a tavasz, amely új divatirányzatokat ígér a ruházatban, a sminkben és természetesen a körömdizájnokban is. A közeljövőben végre megszabadulunk a kesztyűtől, és hibátlan manikűrrel lehet ragyogni.

Ma a színes bevonatok (gél lakkok, zselék) fő színtrendjeiről szeretnék beszélni. Milyen árnyalatok vannak divatban 2021 tavaszán, kinek fognak megfelelni? Összegyűjtöttem a 10 legnépszerűbb színt a vezető divatházak képviselőinek legújabb értékelései alapján.

10 legnépszerűbb szín 2021 tavaszán


 • Naked manikűr / univerzális natur
 • Elegáns szürke
 • Klasszikus piros
 • Fekete
 • Világos sárga
 • Ultramarin
 • Pasztel lila és orgona lila
 • Ragyogó fémes hatás
 • Tiszta fehér
 • Mély bordó


Naked manikűr/univerzális natur

A természetes megjelenés trendje több évszak óta nem veszít teret, 2021 tavaszán még mindig szuper választás. A nagy divatházak Erdem és Helmut Lang a lágy rózsaszín variációkat részesítik előnyben, amelyek hasonlítanak egy epershakre színéhez. De nagyon kedvelt a bézs és a latte szín, akár teljes fedéssel vagy opálos kissé áttetsző változatban. 

Kinek ajánljuk? 

A Naked (meztelen) árnyalatok mindennapi használatra tökéletesek, és sokoldalúak. Jól fog mutatni bármilyen hosszúságú, és formájú körmökön. A színek alkalmasak egy első randira, de irodában, hivatalban dolgozó vendégek számára is. Összességében kijelenthetjük, hogy tökéletes választás a romantikus tavaszi hangulat megteremtésére. A színek általában áttetsző opálosak, és világos árnyalatúak, a természetes körömlemez színének egy részét átveszik, így nagyon természetesnek tűnnek. Egy adott szín kiválasztásakor próbálj meg a kéz bőrszínéhez igazodni, így biztos a Tied lesz a legmenőbb Naked Manikur. Egy ilyen köröm elkészítéséhez használhatunk színezett erősítésre kifejlesztett gél lakk alapokat és színezett építőzseléket.

Ha ez a Naked stílus ami Hozzád a legközelebb áll, akkor összeállítottam egy pár szín kódot:


Elegáns szürke

Anna Sui, Preen, Sadie Williams, Vivienne Westwood, Kim Shui, Tibi nemrégiben megrendezett divatbemutatóin a vitathatatlan kedvencek a szürke árnyalatú gél lakkok voltak , különféle variációkban: áttetsző, sötétebb, aszfalt árnyalatú, csillámos, és viharfelhő színekben. Szürke rendszerint összehangolódást vált ki valami szembetűnővel, de körmök esetében nem. Ez a szín telített, tömör, elegánsnak tűnik, és a tulajdonosa kifogástalan ízéről tanúskodik.

Kinek ajánljuk? 

A szürke árnyalatok bármilyen hosszúságú és formájú körmökhöz illenek, tökéletesek az irodában dolgozóknak. Jól illenek bármilyen árnyalatú ruhához, és eleganciát sugároznak. 

A szürke szín árnyalatát körültekintően kell kiválasztani, mert képes gyönyörűen kihangsúlyozni a bőr színét, de egy rossz választás túl sápadtá is teheti a kezet.

A szürke a Te trended? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: 


Klasszikus piros 

A piros gél lakk olyan klasszikus, amely mindig népszerű lesz, mint az ’’egy kis fekete ruha’’ vagy a ’’tűsarkú cipő’’. A szín annyira önálló, hogy nem igényel semmilyen kombinálást más árnyalatokkal vagy mintákkal. A Moschino és Marco de Vincenzo utolsó bemutatóján szereplő modellek tiszta skarlátvörös körmöket viseltek. 

Kinek ajánljuk? 

Elmúltak azok az idők, amikor a vörös valami "kirívónak" tűnt, éppen ellenkezőleg - ma már univerzális színek számít, és minden ruhához és megjelenéshez tökéletesen illik, legyen az egy estélyi ruha vagy esetleg egy elegáns kosztüm, vagy egy lazább farmer póló kombináció az outfitünk. Ehhez a színhez tökéletes alakra van szükség: élénkvörös árnyalatokhoz a rövid kocka, vagy lekerekített négyzetes alakú körmök a tökéletesek. A kicsit lefinomítottabb, nem olyan élénk tűz piros árnyalataihoz - hosszú mandula vagy ovális alakú körmöket lehet választani.

Szuper választás a piros? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: 


Fekete  

Ebben a szezonban a tervezők azt javasolják, hogy a fekete (mind matt, mind fényes) gél lakkot használjunk, és kombináljuk össze kontrasztos más árnyalatokkal: például fehérrel, vagy halvány púder rózsaszínnel, de akár a Naked / „meztelen” árnyalatok is  tökéletesen passzolnak a feketéhez és kitöltik a negytív tereket. Lehet teljesen fekete mind a 10 köröm is. Koché divatbemutatóján is fekete körmökkel pompáztak a modellek.

Kinek ajánljuk? 

A fekete köröm választását különösen ajánljuk azoknak, akik hosszabb körmöket viselnek például mandula vagy stiletto formájút. Ha matt fedést választunk viszont, akkor nagyon jól néz ki egy rövidebb szögletes formájú körmön is. Alkalmas olyan lányok számára, akik szeretnek a figyelem középpontjába kerülni.

Feketét választottál? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: Világos sárga 

 Melyik szín is lehetne alkalmasabb, mint a sárga szín, ami  erősen összefügg a napsütéses tavasszal? Ugyanakkor 4 divatház - Mark Fast, Phillip Lim, Chromat, House of Holland - a legújabb divatbemutatóikon sárga gél lakkot választottak a modellek manikűrjéhez . A sárga árnyalatainak minden változata trendi most, hiszen a 2021-es év egyik színe: lehet élénk sárga, lehet vaniliás  paszteles, csillámos most minden választás nagyon jó döntés. 

Kinek ajánljuk? 

A sárga bármilyen formájú és hosszúságú körömön jól mutat. Nagyszerű az irodában dolgozó vendégeinknek esetleg sötétebb ruhákkal kombinálva. Ugyanakkor vidám és színes tavaszi ruhák kiegészítéseként. 

A sárga minden árnyalata divatos - a tompított pasztellszínektől a neonárnyalatokig, ezek az árnyalatok különösen jól mutatnak egy kicsit bronzosabb, napbarnította kézen, tovább hangsúlyozva a színtelítettségét.

Tetszik a sárga? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: 


Ultramarin 

 A kék szín az időtlen köröm trendek egyike, és még mindig az egyik fő trend a mostani tavasszal is. 2021-es variációk az árnyalatokban - neon, mély és rendkívül intenzív árnyalatok. Amikor megnézzük a Chromatot, a GCDS-t, a Courreges-t, divatházak ruháit akkor nagyon vibráló elektromos kéket és élénk kéket látunk. Az ég és a tenger árnyalatai egyszerűen közelebb visznek minket a régóta várt vakációhoz. 

Kinek ajánljuk? 

A kék és árnyalatai ebben a szezonban univerzálisak: szinte minden ruhához megfelelnek, és bármilyen formájú és hosszúságú körmökön jól mutatnak. 

Matt fedéssel is jól néz ki, és jól kombinálhatóak ezüst ékszerekkel, kiegészítőkkel.

Imádod a kék körmöket? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: 


Pasztel lila és orgona lila 

 A lila színek 2021-ben határozottan a legkeresettebbek közé tartoznak, mert olyan divatóriások, mint a Lanvin, a Cividini, a Fashion East, a Rick Owens, az Iceberg választják őket modelljeikhez. Általános szabály, hogy ezek tompa színek, és nem harsányak inkább finomak.

Kinek ajánljuk? 

Mivel diszkrét skáláról beszélünk, egy ilyen köröm ugyanolyan jól kombinálható elegánsabb hivatalban dolgozó hölgyek ruháival és olyan hölgyek ruhatárával is, akik megjelenésükkel romantikusságot sugároznak, így gyengédséget és légiességet mutat az összkép. Ezek az árnyalatok a legjobban a rövid körmökön mutatnak, akár fényes vagy akár matt változatban. Nagyon fontos az is, hogy olyan árnyalatokat válasszunk, amelyek jól illenek kéz bőr színéhez.

Pasztel Lila és orgona lila Te is romantikus vagy? akkor összeállítottam egy pár szín kódot:  Ragyogó fémes

 A "Ragyogj mindig, ragyogj mindenhol!” Mottót követed? Akkor biztosan elégedett leszel egy másik 2021 tavaszi köröm trenddel - fém és ezüst a körmökön. Egyszerűen imádják ezt a fémes ezüstös hatást a The Blonds, Preen, Pam Hogg, Anna Sui, Marni a divatbemutatóikon. 

Kinek ajánljuk? 

A metál, hasonlóan az ezüsthöz, különösen jól mutat a hosszú mandula formájú körmökön és a stiletto körmökön. Ezért ezt a stílust, trendet főleg azoknak ajánljuk, akik szeretik felhívni magukra a figyelmet és imádnak ragyogni, csillogni. Ezt a fémes effektet, ezüst színű króm porral a legegyszerűbb elérni, az eszüst árnyalatával tudunk játszani úgy, hogy világosabb szürkét vagy esetleg fehér gél lakkot teszünk a por alá, de a legáltalánosabb a fekete alap. Ezt kell fednünk egy fixálás mentes fénnyel, amit 15-30 másodpercig tartunk a lámpában, ezután dörzsöljük bele a króm port és meg is kaptuk a kívánt fém hatást. Természetesen, hogy ez a hatás tartós legyen akár 4 hétig lefedjük egy savmentes primerral és egy fixálos fényzselét teszünk a tetejére. Ezzel az eljárással garantáltan tartós lesz a króm hatás. A másik opció a Cat Eye Brilliant minden szögből mást mutató, vibráló ezüst effekt, amit egy speciális mágnessel tudunk elérni, ugyanúgy lehet játszani az árnyalatokkal, mint a króm pornál, lehet sötét és világos színű gél lakkot tenni alá, viszont ennek a fedése egyszerűen csak egy fixálás mentes fény.

Szeretnél ragyogni, csillogni? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: Tiszta fehér 

Megszoktuk, hogy a fehér gél lakkot csak egy-egy ujjra kiegészítésként, díszítésként  alkalmazzuk, azonban 10 körmön is önállóan kiváló választás idén tavasszal, letisztult és friss hatást mutat. Giambattista Valli, Kith és LaQuan Smith stylistok egyetértenek velünk, mivel modelljeikhez hófehér manikűrt választottak. 

Kinek ajánljuk? 

A fehér szín szintén sokoldalú lehetőség, de nagyon fontos, hogy  ehhez a színhez hibátlan formára és kiváló minőségű manikűrre van szükség, és tökéletes lakkozásra, mivel a fehér az egyik legfinomabb bevonatban. Fontos a megfelelő fény kiválasztása is, nehogy megsárgítsa a körmöt.

Szereted a fehéret? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: 


Mély bordó 

A mély bordó vagy vörös bor színű gél lakk nagyon érdekes, és kiváló választás egy egyszínű körömhöz. Ezt a színárnyalatot Guy Laroche, Veronica Beard és Tommy Hilfiger választja. Nagy a valószínűsége annak, hogy ez a mély bordó szín egész évben trendben lesz - annyira sokoldalú és mély. 

Kinek ajánljuk?

A bordó árnyalatai minden kézen nagyon jól mutatnak. Nagyon klasszul kombinálható matt fedővel, ami elegánsabbá és visszafogottabbá teszi a viselőjét. A vörösbor szín mindig megfelelő választás, bármilyen alkalomra tökéletes minden ruhához kiváló választás, és bármilyen formájú és hosszúságú körömön jól néz ki.

Szereted a mély bordót? akkor összeállítottam egy pár szín kódot: 


Következtetés

Biztos vagyok benne, a 10 legmenőbb tavaszi szín közül mindenki megtalálja a saját  kedvencét. Bármelyik színt választod nagyon fontos a minőség, csak megbízható márkát válassz, ami 100%-osan megvéd azoktól a problémáktól, amiket alacsony minőségű anyagok okozhatnak (könnyebben allergizálnak, vendéget és szakembert egyaránt, lepattog, berepedezik, felválik ). A cikkben említett termékek megvásárolhatók a Truebelle webshopjában és az összes Truscada viszonteladónál, partnernél, mert mi biztosítjuk a legjobb feltételeket: 

 • minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik, garantáljuk a minőségüket 
 • sok lehetőségünk van a szállítási és fizetési feltételekre 
 • megrendeléseket kiszállítjuk az ország minden területén 
 • Ezenkívül a Truscada Hungary Kft. egy nemzetközi (VTCT) engedéllyel rendelkező  Körmös Iskola is neves oktatókkal. Pályakezdőink ma nagyon fizetett mesterek, akikre a legjobb szalonokban van igény. 

Ha mindent szeretnél megtanulni a kézápolás és műkörömkészítés művészetéről, és nemcsak követni a trendeket, hanem meg is teremteni őket, akkor gyere el hozzánk továbbképzéseinkre, vagy alap tanfolyamainkra!

Etl-Vétek Nikolett

Truscada Mester Oktató

 és Nagykövet

Hagyjon üzenetet

Hozzászólásokat jóvá kell hagyni mielőtt közzé tehetők


VISSZA A LAP TETEJÉRE