Rólunk

Barátságunk kialakulásakor, nem csak emberileg, de a szakma iránti elköteleződésünkben, szenvedélyünkben is egymásra találtunk. Hiszen mindketten imádunk vendégeink számára elragadó szalon körmöket készíteni, apró felületekre díszíteni, és keresni az újabbnál újabb szakmai kihívásokat. Ehhez fontos, hogy az az anyag amivel dolgozunk tökéletes minőséget képviseljen, amihez szívesen adjuk nevünket, szakmai múltunkat, így mindig hitelesek tudunk maradni.

Karrierünk egy pontján közösen jutottunk el oda, hogy megkeressük azt az anyagot, ami minden szempontból megfelel ezeknek a kritériumoknak. Nem tudtuk, hogy az egy már meglévő márka termékei lesznek-e, vagy még nem is léteznek, de tudtuk, hogy mi az a minőség, amivel szeretnénk tovább dolgozni. Így több éves kutatás, tesztelés után, rátaláltunk, vagy mondhatjuk akár azt is, hogy ránk talált, amit kerestünk.Amikor először találkoztunk a Truscadával, még nem tudtuk, hogy mi az a festőzselé. Ámultunk és nem hittünk a szemünknek, hogy mennyire jó termék, főleg nekünk, akik imádunk festeni, szinte Kánaán volt.
Új technikákat hoztunk a szakma szerelmeseinek, és élveztük az oktatásokat, ahol imádták a tanulóink a mintáinkat.

Külföldi útjainkon egyre többet találkoztunk a Truscada termékekkel, híres orosz oktatók, nemzetközi mesterek használták az alapanyagot.

Egyre kíváncsibban álltunk a márkához, majd jött egy nap mikor kezünkbe fogtuk a gél lakkokat is. Hihetetlen pigmentáltság, a színek élénksége szinte vibrált.
Könnyű kezelhetőség mellett jöttek a tanúsítványok is, addig fogalmunk sem volt, hogy a műköröm iparágában ezek a minősítések léteznek.


Akkor tudatosult bennünk egy másik nagyon fontos szempont, nem elég az anyag könnyű kezelhetősége, valamint gyönyörű színárnyalatai, de ugyanolyan fontos, vagy még talán fontosabb is, hogy az megóvja mind a szakember mind a vendég egészségét is (ne allergizáljon).

Itt dőlt el bennünk, hogy mi ezzel az anyaggal szeretnénk tovább dolgozni!

A márka megálmodója Andrea Trusková a Szlovák anyacég megalapítója és viszonteladói hálózat kiépítője.

Ahhoz, hogy ezzel az anyaggal tudjunk oktatni és a szalonunkban dolgozni, nagy döntést kellett meghozni.

Családunk segítségével megkaptuk azt a lehetőséget, amit gondolni se mertünk eddigi szakmai tevekénységünk alatt, 2017-ben megalapítottuk a TRUSCADA HUNGARY KFT.-t, és megkaptuk a kizárólagos forgalmazási jogot Magyarországon, így már azzal az anyaggal dolgozhatunk, ami számunkra szakmai szemmel a csúcsot jelenti, amivel a tanulóinknak biztos sikerélményt adunk, akár kezdőként is. Színvonalas munkát adhat ki a kezéből, mert ez az, az anyag, ami egyszerűen kezelhető, márkán belül bármi bármivel keverhető, és szakmai felhasználása során nem kell sorrendbeli szabályokat betartani a tartósságért cserébe.

A hazai körmös közösség is felfigyelt az új márkára, a social médiánban megjelent visszajelzések, kommentek visszaigazolták minden eddigi tapasztalatainkat a Truscada brand magas minőségéről.

A hitelességnek és a magas minőségnek köszönhetően csapatunk hamar bővült, pár nagyon tehetséges, ambiciózus kollegával. Így, együtt egy elismert szakmai tudással bíró oktató csapatot hoztunk létre, amit hazai és nemzetközi versenyeken elért eredménnyel támasztottunk alá többszörösen, melynek listáját azóta is megállás nélkül bővítjük.

2019-ben a 15. Nailylimpia került megrendezésre Londonban. Több mint 870 regisztrált versenyző és 26 ország képviseltette magát ezen a jeles rendezvényen. Azaz minden idők legnagyobb szakmai versenyén vehettünk részt, ami igazán akkor tudatosult bennünk is, mikor a versenyterületet megláttuk. A Truscada csapata nem több, mint 6 versenyzővel és 7 modellel indult a háromnapos megmérettetésre.

Kora reggeltől este hat óráig minden nap a stadionban voltunk, ahol folyamatosan zajlottak a versenyek. Mondhatni, katarzisként éltük meg a helyzetet, hiszen éremosztásnál 18 alkalommal zendült fel a „From Hungary…” kezdetű mondat.

Ami nem mást jelent mint, hogy 17 éremmel és egy Winner of winners kupával térhettünk haza. Nagyon jó érzés volt, hogy megmutathattuk odakint, hol tartanak a magyar szakemberek.

A magas minőség mellett célunk volt, hogy színvonalas oktatásokkal és továbbképzéseket nyújthassunk a tanulni vágyuknak. Ezért rendszeresen szervezünk ingyenes nyílt napokat rendezvényeket az ország különböző területein. Évente szervezzük meg a Truscada Nail Camp táborunkat, ami vidám hangulatban, intenzív fejlődést biztosít minden részvevőnek.

Nagy örömünkre 2020-ban csatlakoztunk a VTCT angol iskolarendszerhez, így már nem csak továbbképzéseket, de a szakma alapjaitól is tudjuk oktatni a leendő szakembereknek. A képzés végén olyan Nemzetközi Bizonyítványt ad számodra ami külföldön is elismert, így az elhelyezkedés és saját vállalkozásod elindítása könnyű lesz.

Egyszóval ez az anyag beszívott minket, és akarva akaratlanul forgalmazókká váltunk. Ez számunkra új világ és ismeretlen út, de hiszünk magunkban, és abban, hogy ha kaptunk egy ilyen lehetőséget, akkor erőt is fogunk kapni hozzá, hogy megmutassuk minden körmös számára igen is van egy olyan anyag a piacon, ami más fejezetet nyit ez pedig a TRUSCADA.
VISSZA A LAP TETEJÉRE